Spectacole muzicale pentru toate gusturile

Alăturarea actelor muzicale unei experiențe culinare a devenit o alegere din ce în ce mai populară, se pare. Acum putem găsi restaurante cu bucătării și expertize culinare diverse, care oferă clienților și un spectacol muzical. Fie că e vorba de jazz, muzică tradițional românească sau muzică ușoară, performanțele muzicale live au devenit un obicei de admirat al localurilor românești. Pentru iubitorii culturii românești, putem vorbi de o multitudine de restaurante ce oferă acte muzicale tradiționale. Totodată, putem vorbi despre câteva localuri care se fac remarcate prin autenticitate și atenție la detaliu.

O experiență autentic românească

Restaurantul Hanu’ lui Manuc este o adevărată emblemă pentru București, fiind cel mai vechi local românesc de petrecere și spectacole, dar și o adevărată atracție turistică a capitalei. De mai bine de 200 de ani, aici se organizează petreceri și baluri tematice, spectacole de teatru, precum și concerte de muzică live. Cu investiții considerabile, hanul, crama și restaurantul au căpătat aerul de odinioară – un loc ce odată vizitat, nu poate fi uitat! În prezent, trupa de dansuri populare ,,Rapsodia Carpaților”, alături de diverși soliști de muzică populară, reprezintă o atracție de neuitat pentru oaspeții hanului. De asemenea, taraful hanului acoperă cu măiestrie toate genurile muzicale, deși, accentul cade, adesea, pe muzica tradițional românească.

O atmosferă cât se poate de nostalgică

Tot în capitală, la restaurantele Hanu’ Berarilor, care sunt singurele berării gastronomice din oraș, avem ocazia de a păși într-un spațiu cu totul fermecător. Localul își propune să schițeze cât mai detaliat atmosfera neegalată a anilor ’20. Prin spectacolele de muzică jazz, tango, swing sau blues, precum și prin notele autohtone de romanță, putem spune că a reușit! Pentru cei pasionați de energia Bucureștiului interbelic, pentru cei care și-au dorit vreodată să ia parte la petrecerile ,,lumii bune” ale anilor ’20, o seară la Hanu’ Berarilor e o experiență cu adevărat specială.