Rolul muzicii live din restaurante

Muzica și divertismentul fac parte din viața noastră. Acestea au un rol mult mai important decât credem, iar prezența acestora în restaurante, localuri, pub-uri și cluburi este crucială.

Muzica pe care managerul alege să o difuzeze în restaurant are un impact mai mare asupra clienților decât decorul, iar când vine vorba despre un plus de divertisment, show-urile ocazionale aduc o notă unică și personală localului.

Nu mai e niciun secret că evenimentele prind la public, iar acest lucru este știut și de către Axinte din „Vacanța mare”, care se ocupă personal de voia bună și de distracția din restaurantul său din Spania.

Care este rolul muzicii live din restaurante?

Când oamenii ies în oraș ei se așteaptă ca localul pe care îl aleg pentru a lua prânzul, cina, sau pentru a bea un pahar cu vin împreună cu prietenii să fie unul ce pune preț pe experiența clientului în restaurant.

Această experiență poate fi încadrată ca plăcută în cazul în care există armonie între toate serviciile: mâncarea este gustoasă, decorul este bine pus la punct, chelnerii sunt respectuoși și muzica e bună.

Muzica live are un impact foarte mare asupra celor care pășesc pragul restaurantului deoarece este dovada că patronul își respectă clienții, dorindu-și ca timpul petrecut acolo să fie unul calitativ, care să le rămână în memorie.

Muzica live este secretul care poate transforma starea de spirit a clienților, creează atmosferă și dă o notă personală și autentică întregului spațiu.

În funcție de restaurant și de stilul său general, artiștii care cântă muzică live pot să influențeze foarte mult percepția clienților asupra localului. Pot să facă trecerea de la restaurantul care se vrea a fi mai pretențios la unul în care vibe-ul este relaxat, așa cum au capacitatea de a contribui activ la ambianța totală a locului și la buna dispoziție a clienților.