Experiențe culinare complete, oriunde te-ai afla

Fie că e vorba de o petrecere privată, de un eveniment profesional sau de o ocazie elegantă, meniul este un element important. Serviciile de catering implică, totuși, mai mult decât livrarea unor preparate pentru oaspeți. Aceste servicii vor avea grijă de preferințele clienților în ceea ce privește aranjamentele de platouri, de decorare a meselor, de aranjamentele florare sau ale băuturilor. Deși există firme ce se ocupă doar cu servicii complete de catering, unele restaurante și-au asumat și astfel de servicii, oferind clienților preparatele preferate și înafara localului.

Meniuri de poveste

În zona Moldovei, pe colinele din Iași, Restaurantul La Castel se înalță la performanțe demne de premiile internaționale cu care se poate lăuda. Aici, oaspeții se pot bucura de preparate pregătite cu pasiune de chefi recunoscuți internațional pentru performanța lor, și de servicii de calitate. Pe lângă promisiunea unui mese speciale în incinta localului, restaurantul pune la dispoziție servicii de catering pe placul oricui. Pentru evenimente festive sau chiar pentru o simplă masă privată, meniul complet al restaurantului vă stă la dispoziție. De asemenea, restaurantul se ridică la un standard ridicat prin serviciul personalizat Delivery Premium ce include elemente de logistică ale mesei, precum și un ospătar personal ce va fi la dispoziția clientului.

Călătorii culinare de excepție

În capitală, bucătăria italiană tradițională capătă un nou înțeles cu ajutorul restaurantului IL CAPO, un local ce aduce rețete autentice, pregătite cu atenție de personal cu experiență bogată. Pe lângă o masă plină de gust și pasiune pur italiană, restaurantul pune la dispoziție servicii de livrare a preparatelor. Desigur, nu vorbim doar despre oportunitatea de a comanda un preparat pentru acasă, ci și despre posibilitatea de a apela la meniul atent selecționat pentru evenimente speciale. Fie că este vorba despre petreceri private, nunți sau evenimente mai ample, sau despre cadre mai intime și evenimente corporate, IL CAPO promite să organizeze o experiență care să vă încânte gusturile.